INGHETATA

O unitate de productie de inghetata reprezinta una dintre acele idei de afaceri cu potential ridicat de crestere. Pentru ca asta sa se intample este important sa lucrezi cu utilaje inghetata si echipamente de calitate superioara, distribuite de furnizori cu renume in domeniu. Gama de utilaje inghetata cuprinde pasteurizatoare, masini de inghetata, dulapuri frigorifice pentru inghetata, sisteme freezerare, vitrine expunere inghetata si toate cele necesare. Pentru toate aceste echipamente aveti consultanta din partea noastra, pentru a realiza linii complete de productie.

Aceste utilaje pentru inghetata sunt distribuite de producatori de top din Europa, cu care Techno G lucreaza de multi ani, si care ne acorda suport si expertiza in proiectele pe care le avem. Branduri care au trecut de testul timpului si al calitatii si ofera astazi utilaje, mobilier si echipamente, dar si consumabile si accesorii, etc.

PASTEURIZARE

MATURARE

FREEZERARE

UMPLERE

EXTRUDARE

TURNARE

DECORARE

SERVICE

UTILAJE INGHETATA

Toate utilajele industriale necesare in domeniu le gasiti in portofoliul nostru. Linia completa de echipamente inghetata pe care echipa Tecnho G o aduce pe piata din Romania ofera clientilor o crestere substantiala a volumului muncii, cat si o respectare a normelor europene de siguranta alimentatiei in procesul de fabricatie a inghetatei. Pentru productivitate crescuta si eficienta in munca este imperativ sa alegeti produse de calitate, produse de incredere care asigura o buna functionare.

Utilaje inghetata verificate si testate

Inainte de a fi livrate, toate echipamentele comercializate de Techno G sunt verificate si supuse unor noi teste, de catre tehnicienii care vor efectua montajul. Garantam functionarea in parametrii optimi si conditii maxime de siguranta pentru toate echipamentele comercializate de noi. Clienții care aleg sa lucreze cu Techno G beneficiaza nu doar de echipamentul propriu zis – avem grija sa le oferim atat solutii tehnice, cat si tehnologice, care combina experienta bogata a furnizorilor de TOP si tendintele mondiale in domeniul inghetatei.