PATISERIE

Punem la dispozitia dumneavoastra o gama variata de echipamente industriale si utilaje patiserie. Echipamente de calitate de la furnizori de top, pentru ca in portofoliul Techno G se gasesc doar echipamente si utilaje patiserie de la branduri recunoscute si de incredere. Branduri care au trecut de testul timpului si al calitatii si ofera astazi utilaje, mobilier si echipamente pentru patiserii, cuptoare de toate tipurile si tehnologiile, dar si consumabile si accesorii, etc.

Echipamentele pe care Techno G le aduce in fata clientilor va vor asigura o productivitate ridicata, transformand afacerea dumneavoastra intr-un succes. Aceste utilaje patiserie industriale sunt necesare pentru a va putea desfasura afacerea in conditii optime. Recomandam ca la achizitionarea de echipamente si utilaje patiserie trebuie sa acordati o atentie sporita asupra calitatii, fiabilitatii si productivitatii lor. Toate utilajele industriale necesare intr-o patiserie le gasiti in portofoliul Techno G.

utilaje patiserie

STOCARE

utilaje patiserie

MIXARE

utilaje patiserie

PRELUCRARE

utilaje patiserie

DOSPIRE

CONGELARE

utilaje patiserie

COACERE

RACIRE

SPALARE

CONSUMABILE

SERVICE

UTILAJE PATISERIE

Linia completa de echipamente patiserie pe care echipa Tecnho G o aduce pe piata din Romania ofera clientilor o crestere substantiala a volumului muncii, cat si o respectare a normelor europene de siguranta alimentatiei in procesul de fabricatie a produselor de patiserie. Pentru productivitate crescuta si eficienta in munca este imperativ sa alegeti produse de calitate, produse de incredere care asigura o buna functionare.

Utilaje patiserie testate si verificate

Inainte de a fi livrate, toate echipamentele comercializate de Techno G sunt verificate si supuse unor noi teste, de catre tehnicienii care vor efectua montajul. Garantam functionarea in parametrii optimi si conditii maxime de siguranta pentru toate echipamentele comercializate de noi. Clienții care aleg sa lucreze cu Techno G beneficiaza nu doar de echipamentul propriu zis – avem grija sa le oferim atat solutii tehnice, cat si tehnologice, care combina experienta bogata a furnizorilor de TOP si tendintele mondiale in domeniul patiseriei.