BRUTARIE

Punem la dispozitia dumneavoastra o gama variata de echipamente industriale si utilaje brutarie. Echipamente de calitate de la furnizori de top, pentru ca in portofoliul Techno G se gasesc doar echipamente si utilaje brutarie de la branduri recunoscute si de incredere. Branduri care au trecut de testul timpului si al calitatii si ofera astazi utilaje, mobilier si echipamente pentru brutarii, cuptoare de toate tipurile si tehnologiile, dar si consumabile si accesorii, etc.

Echipamentele pe care Techno G le aduce in fata clientilor va vor asigura o productivitate ridicata, transformand afacerea dumneavoastra intr-un succes. Aceste utilaje brutarie sunt necesare pentru a va putea desfasura afacerea in conditii optime. Recomandam ca la achizitionarea de utilaje brutarie trebuie sa acordati o atentie sporita asupra calitatii, fiabilitatii si productivitatii lor. Toate utilajele industriale necesare intr-o brutarie le gasiti in portofoliul Techno G.

utilaje brutarie

STOCARE

utilaje brutarie

MALAXARE

DIVIZARE

MODELARE

utilaje brutarie

DOSPIRE

CONGELARE

utilaje brutarie

COACERE

utilaje brutarie

RACIRE

utilaje brutarie

FELIERE

utilaje brutarie

SPALARE

utilaje brutarie

CONSUMABILE

utilaje brutarie

SERVICE

UTILAJE BRUTARIE

Linia completa de echipamente brutarie pe care echipa Tecnho G o aduce pe piata din Romania ofera clientilor o crestere sustantiala a volumului muncii, cat si o respectare a normelor europene de siguranta alimentatiei in procesul de fabricatie a painii si a produselor de panificatie. Pentru productivitate crescuta si eficienta in munca este imperativ sa alegeti produse de calitate, produse de incredere care asigura o buna functionare.

Utilaje brutarie verificate si testate

Inainte de a fi livrate, toate echipamentele comercializate de Techno G sunt verificate si supuse unor noi teste, de catre tehnicienii care vor efectua montajul. Garantam functionarea in parametrii optimi si conditii maxime de siguranta pentru toate echipamentele comercializate de noi. Clienții care aleg sa lucreze cu Techno G beneficiaza nu doar de echipamentul propriu zis – avem grija sa le oferim atat solutii tehnice, cat si tehnologice, care combina experienta bogata a furnizorilor de TOP si tendintele mondiale in domeniul brutarie.