utilaje industriale

Masina de taiat in conformitate cu cele mai ridicate standarde de calitate pentru taierea produselor rotunde si rectangulare.

Numeroasele optiuni de programare permit configurarea individuala a masinilor pentru productivitate maxima si rezultate perfecte. Dispozitivele de actionare de ultima generatie ofera masinilor TKSM precizie si dinamism ridicat.

In versiunea standard, masinile sunt prevazute cu un sistem de curatare a cutitelor cu functionare la intervale reglabile. Optional se poate alege un sistem de curatare cu abur fierbine, creat pentru taierea produselor cu crema.

OLM – este un sistem special prin care toate dispozitivele de actionare a cutitului si panoul electric al masinii sunt amplasate deasupra zonei de taiere. Datorita acestui design, masina indeplineste toatwe cerintele de igiena, deoarece curatarea este usoara si eficienta.

Masina de taiat este prevazuta cu doua placi rotunde pe care sunt asezate produsele. Placile se rotesc automat intre ciclurile de taiere, in functie de numarul de bucati setat.

Pentru utilizarea echipamentului in vederea taierii liniare, masina este prevazuta si cu o masa de taiere care se integreaza in masina. Operatorul poate modifica modul de taiere al masinii la varianta dorita fara folosirea de unelte, in aproximativ 2 minute. Pentru taierea rectangulara, produsele sunt transportate si taiate pe o placa de taiere. Echipamentul recunoaste automat varianta corespunzatoare (rotunda sau liniara).

Numarul de bucati (taiere pe rotund) si dimensiunea acestora ((taiere rectangulare) pot fi modificat simplu, prin utilizarea panoului de comanda al masinii.

Masina este fabricata exclusiv din materiale aprobate pentru folosirea in industria alimentara.