COFETARIE

In portofoliul Techno G se gasesc echipamente cofetarie profesionale pentru realizarea unei game largi de produse de cofetarie. Linii complete si utilaje independente pentru cofetarii, distribuite si recomandate de furnizori europeni de top. Avem in echipa specialisti cu experienta in domeniu, iar sub umbrela Techno G dorim sa avem clienti multumiti in permanenta si care ne aleg de fiecare data pentru proiectele lor. Pentru toate aceste echipamente aveti consultanta din partea noastra, pentru a realiza linii complete de productie.

MIXARE

DOZARE

DEPOZITARE

FIERBERE

COACERE

INSIROPARE

GLAZURARE

TAIERE

CONGELARE

STOCARE

EXPUNERE

SPALARE

AMBALARE

CONSUMABILE

SERVICE

ECHIPAMENTE COFETARIE

Echipamentele pe care Techno G le aduce in fata clientilor va vor asigura o productivitate ridicata, transformand afacerea dumneavoastra intr-un succes. Aceste echipamente cofetarie industriale sunt necesare pentru a va putea desfasura afacerea in conditii optime. Recomandam ca la achizitionarea de echipamente si utilaje cofetarie trebuie sa acordati o atentie sporita asupra calitatii, fiabilitatii si productivitatii lor. Toate utilajele industriale necesare in domeniu le gasiti in portofoliul nostru. Linia completa de echipamente ciocolaterie pe care echipa Tecnho G o aduce pe piata din Romania ofera clientilor o crestere substantiala a volumului muncii, cat si o respectare a normelor europene de siguranta alimentatiei in procesul de fabricatie a produselor de cofetarie.

Echipamente cofetarie verificate si testate

Inainte de a fi livrate, toate echipamentele comercializate de Techno G sunt verificate si supuse unor noi teste, de catre tehnicienii care vor efectua montajul. Garantam functionarea in parametrii optimi si conditii maxime de siguranta pentru toate echipamentele comercializate de noi. Clienții care aleg sa lucreze cu Techno G beneficiaza nu doar de echipamentul propriu zis – avem grija sa le oferim atat solutii tehnice, cat si tehnologice, care combina experienta bogata a furnizorilor de TOP si tendintele mondiale in domeniul cofetariei.