FURNIZORI

RONDO – Infiintata in 1948 in Elvetia, RONDO a investit constant in dezvoltare si inovatie, fiind prima companie din lume care in 1953 a inventat si patentat masina de laminat aluatul.
In 1987 RONDO a inventat prima masina electronica de laminat din lume, modelul Compas, astazi la a patra generatie. De peste 25 de ani Compas este unul dintre cele mai bine vandute echipamente din portofoliu.
Datorita abilitatii de a se adapta unei piete in continua schimbare, RONDO produce in Elvetia si instaleaza in toata lumea echipamente si linii industriale premium pentru industria de patiserie si panificatie, fiind lider mondial in acest domeniu.

WACHTEL – Producator premium de cuptoare si echipamente pentru pastrare, racire, congelare si dospire.
Wachtel produce cuptore potrivite pentru fiecare cerinta: cuptoare pentru magazine, cuptoare cu vetre, cuptoare rotative si cuptoare cu lemne. Majoritatea echipamentelor sunt disponibile în diferite versiuni și pot fi prevazute cu o serie de accesorii și optiuni suplimentare.
Procesul de răcire permite intreruperea procesului de preparare a produselor coapte fără a pierde din calitate. Astfel, bucatile de aluat pot fi pregatite, apoi răcite sau congelate și coapte la o dată ulterioară.
Wachtel a dezvoltat tehnologii de racire precum conceptul COOL RISING, COOL RISING PLUS, tehnologie de racire personalizata, tehnologie de dospire controlata.

utilaje industriale

Kaak – Fie că este vorba de malaxare, manipularea aluatului, racire sau congelare, membrii grupului Kaak oferă o gamă largă de echipamente pentru fiecare fază din procesul de productie din brutarie, patiserie sau cofetarie.
Compania este cunoscuta atat pentru conceptul proiectelor la cheie, realizand linii de productie complete “de la siloz la camion”, cat si pentru fabricarea unei game largi de echipamente de sine statatoare.

Benier Nederland – Obiectivul principal al companiei este fabricarea si dezvoltarea de echipamente pentru productia, procesarea si manipularea tuturor tipurilor de aluat.
Asigura la nivel mondial atat echipamente pentru procesele standard tradiționale cat si echipamente de panificație individualizate.
Gama de echipamente Benier acopera urmatoarele procese: divizare, rotunjire, predospire si modelare.

AGRIFLEX – Înființată în Italia în 1975 și având astăzi sucursale și parteneri în întreaga lume, Agriflex proiectează, produce și instalează sisteme pentru depozitarea, transportarea, dozarea și controlarea automată a materiilor prime micro și macro solide și lichide pentru industria alimentară (pâine, paste, cofetărie etc. .). Fiecare sistem este proiectat special pentru a satisface nevoile clientului.

VMI – VMI isi valorifica experienta si cunoasterea tehnologiei de malaxare si mixare a aluatului și oferă cea mai cuprinzătoare gamă de echipamente din lume pentru industria de panificatie, patiserie si cofetarie.
Gamă completă de mixere și malaxoare care combină eficienta și productivitatea. Pot fi integrate usor in fluxul de lucru si sunt caracterizate de designul igienic, adaptabilitatea uneltelor, diversitatea volumelor si tipurilor de aluat care pot fi produse.

utilaje industriale

Bakon Food Equipment – Proiectează și produce echipamente pentru panificație și industria alimentara. Promoveaza tehnologie avansată si fiabilitate.
Gama de produse cuprinde masini de taiat prajituri cu sistem ultrasonic, echipamente pentru glazurare, echipamente de dozare si depozitare pentru produse de cofetarie precum si sisteme de pulverizare.

utilaje industriale

Krumbein – Mașinile de tăiat Krumbein se evidentiaza prin precizie, calitate, productivitate si ofera soluții clasice pentru portionarea prajiturilor, produselor de cofetarie, a painii, baghetelor, napolitanelor si nu numai.
Simplitatea in utilizare este o prioritate in proiectarea acestor echipamente. Reglarea latimilor, designul igienic ce permite o curățare ușoară si capacitatea de adaptare fac ca aceste masini sa fie apreciate atat în brutării și cofetării, precum și în gastronomie și în industria de prelucrare a produselor alimentare.

utilaje industriale

MONO Equipment – Este unul dintre cei mai importanti proiectanti si producatori de echipamente pentru industria de panificatie si servicii alimentare din Marea Britanie.
Furnizeaza echipamente pentru cele mai importante lanțuri de supermarketuri din Marea Britanie, brutarii artizanale, hoteluri si restaurante din intreaga Europa: echipamente pentru brutarie, patiserie, cofetarie, echipamente industriale, solutii personalizate pentru cerinte speciale.

SELMI – Selmi este un punct de referință atunci când vine vorba de mașini și accesorii pentru prelucrarea ciocolatei sub toate formele sale: praline, batoane, trufe, gustări de ciocolată, creme etc.
Tehnologia este adaptată nevoilor clientului, echipamentele sunt practice, flexibile, ușor de utilizat si au un design deosebit.

utilaje industriale

PANEM – În 1969 Panem a proiectat primul echipament pentru intarzierea dospirii. Astfel, aceasta tehnologie a revolutionat sectorul de brutarie si patiserie atât în ceea ce privește simplificarea muncii, cât și eficientizarea producției.
Compania produce echipamente de răcire pentru industria de panificație, brutarie artizanală, patiserie și industria de prelucrare a alimentelor: dospitoare, congelatoare, socuri termice, frigidere.

Daub Bakery Machinery – specializată în dezvoltarea și fabricarea echipamentelor de împărțire a aluatului de înaltă calitate și a feliei de pâine pentru industria panificației. Fondată în 1902, Daub Bakery Machinery a câștigat o reputație internațională pentru calitate și inovație.

utilaje industriale

Exodraft – Companie daneză care timp de 50 de ani a dezvoltat, fabricat și vândut ventilatoare pentru controlul gazelor din coșurile de fum.
Cu vânzări în peste 40 de țări și având cea mai bună gamă de produse de pe piață, Exodraft este lider mondial în soluții pentru reglarea tirajului la coș și recuperarea căldurii din gazele de ardere și căldura de proces.
Produsele Exodraft sunt construite ca urmare a înțelegerii globale a relației dintre combustie și tiraj și rezolvă problemele coșurilor de fum cu tiraj insuficient, atât pentru gospodării cât și pentru companii.

utilaje industriale

Technogel – De peste 60 de ani, compania investeste in perfectionarea procesul de fabricare a înghețatei.
Technogel este un producător mondial de mașini și echipamente pentru producția industrială de înghețată la scară mică și industrială.

JEROS – Experiență de peste 55 de ani în fabricarea mașinilor de spălat vase, ustensile, navete, mașini de tip tunel și mașini de curățat tavi, atat pentru industria alimentară, precum și pentru brutării, cofetării, măcelării, hoteluri, restaurante, fast-food, bucătării industriale etc.
Jeros promoveaza igiena optimă și siguranța, fiind singurii producători care au efectuat teste bacteriologice independente pentru a măsura succesul sistemelor lor de curățare.

utilaje industriale

Boyens – Producator si distribuitor mondial de uleiuri, produse pentru glazurare si sisteme de pulverizare pentru industria alimentara.
Folosirea echipamentelor moderne de testare si a materiilor prime de calitate se reflecta in produse finite cu proprietati chimice, fizice, termice și mecanice de top.
Pentru proiectarea si crearea sistemelor de pulverizare jeleu si ulei se folosesc tehnologii de ultima generatie, acestea asigurand folosirea simpla si rezultate optime in aplicare.

Samaref – Pasiunea, cercetarea, experiența în refrigerare, productia si proiectarea realizate exclusiv în Italia, fac din Samaref o companie de încredere care pune clientul pe primul loc.
Echipamente pentru socare si freezerare pentru gelaterie, racire si congelare pentru produse de patiserie, cofetarie si catering.

utilaje industriale

Longoni Cooling Design – Sistemele de racire create de Longoni se caracterizeaza prin eleganța, inovație în design și soluții tehnologice de vârf, cu o atenție constantă pentru economisirea de energie și respectul pentru mediu.
Cu o gamă care include peste 200 de modele diferite de frigidere profesionale, Longoni a fost întotdeauna un lider în domeniul proiectării, producției și comercializării vitrinelor frigorifice în întreaga lume.

utilaje industriale

RGD Mape – Din 1974, compania proiecteaza și construieste masini de ambalare, folosind cea mai noua tehnologie disponibilă pentru optimizarea proceselor de ambalare și obținerea celei mai bune calitati a produselor.
Gama actuala de echipamente ofera soluții specifice pentru diferite scopuri și tipuri de produse de ambalat.

utilaje industriale

IBONHART – Peste 30 de ani de experiență în furnizarea la nivel mondial de echipamente de inalta calitate pentru felierea si ambalarea pâinii.
Echipamentele fabricate de Ibonhart au o gama larga de aplicatii, de la ambalarea burgerilor de vită pana la porționarea și ambalarea prăjiturilor, franzela, ciabatta, pizza, pitta, baghete, chifle pentru burger, ceai, brioșe si nu numai.

Mondial Forni este o companie italiana lider in industria cuptoarelor de coacere.

Cu peste 70 de ani de experienta, proiecteaza si produce sisteme de coacere de calitate superioara, cu functii inovatoare, menite sa garanteze maximul de flexibilitate si consum redus, datorita inaltei performante.