CIOCOLATERIE

Punem la dispozitia dumneavoastra o gama variata de echipamente industriale si utilaje ciocolaterie. TECHNO G comercializeaza acele echipamente: masini de temperat, tancuri si pompe, depozitoare si extrudoare, sisteme de racire sau tunele de coacere, glazuratoare si decoratoare, aeratoare, cu care puteti realiza o gama diversa de produse din ciocolata: tablete, batoane, praline, forme din ciocolata, dropsuri: umplute sau cu creme, gemuri sau alte ingrediente precum: alune, fistic, stafide, arhide, migdale si multe altele. Pentru toate aceste echipamente aveti consultanta din partea noastra, pentru a realiza linii complete de productie.

utilaje ciocolaterie

PRAJIRE

utilaje ciocolaterie

MACINARE

utilaje ciocolaterie

RAFINARE

utilaje ciocolaterie

TOPIRE

utilaje ciocolaterie

MIXARE

TEMPERARE

FORMARE

EXTRUDARE

UMPLERE

DRAJARE

GLAZURARE

RACIRE

EXPUNERE

CONSUMABILE

SERVICE

UTILAJE CIOCOLATERIE

Echipamentele pe care Techno G le aduce in fata clientilor va vor asigura o productivitate ridicata, transformand afacerea dumneavoastra intr-un succes. Aceste utilaje ciocolaterie industriale sunt necesare pentru a va putea desfasura afacerea in conditii optime. Recomandam ca la achizitionarea de echipamente si utilaje ciocolaterie trebuie sa acordati o atentie sporita asupra calitatii, fiabilitatii si productivitatii lor. Toate utilajele industriale necesare in domeniu le gasiti in portofoliul nostru. Linia completa de echipamente ciocolaterie pe care echipa Tecnho G o aduce pe piata din Romania ofera clientilor o crestere substantiala a volumului muncii, cat si o respectare a normelor europene de siguranta alimentatiei in procesul de fabricatie a produselor din ciocolata. Pentru productivitate crescuta si eficienta in munca este imperativ sa alegeti produse de calitate, produse de incredere care asigura o buna functionare.

Utilaje ciocolaterie verificate si testate

Inainte de a fi livrate, toate echipamentele comercializate de Techno G sunt verificate si supuse unor noi teste, de catre tehnicienii care vor efectua montajul. Garantam functionarea in parametrii optimi si conditii maxime de siguranta pentru toate echipamentele comercializate de noi. Clienții care aleg sa lucreze cu Techno G beneficiaza nu doar de echipamentul propriu zis – avem grija sa le oferim atat solutii tehnice, cat si tehnologice, care combina experienta bogata a furnizorilor de TOP si tendintele mondiale in domeniul ciocolateriei.